top of page

Rajská polévka

Doba přípravy:

Doba vaření:

20 minut

Porce:

Úroveň:

Velmi snadné

Recept sestry Marty

Suroviny

rajská jablka

cibule

hladká mouka

máslo

cukr

citrónová šťáva a kůra

sůl

rýže nebo osmažená houska nebo nudle

Postup

Rajská jablka očistíme a podusíme na zpěněné cibulce, zalijeme vodou, zahustíme bledou jíškou a necháme povařit. Potom polévku prolisujeme, podle chuti přidáme cukr, citronovou šťávu, okořeníme citronovou kůrou. Jako vložku dáváme na kostičky nakrájenou osmaženou housku, nebo vařenou rýži, nebo nudle.

Rajská polévka
Rajská polévka
Rajská polévka
Rajská polévka
Josef Zezulka

Oficiální stránky

Biotroniky a filozofie Bytí Josefa Zezulky

www.josefzezulka.cz

© Tomáš Pfeiffer. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv další šíření obsahu webové stránky, zejména formou kopírování či dalšího zpracování bez předchozího písemného souhlasu jsou zakázány.
Kontakt

Tomáš Pfeiffer

Soukenická 21

110 00  Praha 1

 

Tel.: +420 222 311 141

Email: info@josefzezulka.cz

Webové stránky

www.dub.cz

www.mkz2023praha.cz

www.sanator.cz

www.itcim.cz

www.nfjz.cz

Odběr novinek

© 2019 Společenství Josefa Zezulky

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram
bottom of page